Kinderen genieten op
Het Stroomdal”

“Onze twee zonen vinden het fantastisch op Het Stroomdal, ze gaan graag naar school,” vertelt Wout Netjes. “We zochten bewust naar een christelijke school. Dat we daar ook naar de kerk kunnen, is een mooi pluspunt.”

Buitenschoolse opvang

“Op Het Stroomdal hebben onze jongens veel vriendjes. Dat de buitenschoolse opvang van IRIS Opvang in hetzelfde gebouw zit en ze daar hun vriendjes weer zien, vinden we ook heel prettig.”

“Onze jongens vinden het erg leuk als wij helpen op school”
- Wout

Helpen op school

“Mijn vrouw zit in de activiteitencommissie. Ik help ook regelmatig mee. We vinden het leuk om betrokken te zijn bij school. Mijn vrouw werkt in de kinderopvang, dus actief zijn met kinderen past goed bij haar. Onze jongens vinden het erg leuk als wij helpen op school.”

Kerk in school

“De school is ook onze kerk geworden. Twee keer per maand staan de deuren voor ons open. Fijn dat de school daar ruimte voor biedt. Bij deze diensten komen onze kinderen bijna alleen maar vriendjes uit de wijk tegen. Per keer zijn er ruim honderd kinderen. Na het samen zingen, gaan zij naar de kinderdienst. Prettig dat deze mogelijkheid er is.”